Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.06.10. 00:12 Bazsi2010

Szoba pár órára XIV.kerületben: Dominik Panzió

Szoba pár órára XIV.kerületben: Dominik Panzió

 

Újabb helyet találtunk, most a 14.kerületbe látogatunk el. A jelszó továbbra is: szoba kiadó órákra!

 

A Dominik Panzió mint már említettem a 14.kerületben található, a Cházár András utca 3. alatt. Az utca a Thökölyről nyílik, közel van a Keleti pályaudvarhoz (vidékieknek nagyon előnyös lehet!).

 

Az árakat a cég közzé teszi honlapján: http://www.dominikpanzio.hu/hu/dominikpanzio/szobaarak

 

De a néhány órás kiadással kapcsolatban kicsit rejtélyesek, simán csak így fogalmaztak: SZOBA PÁR ÓRÁRA 4.000HUF Na ebből találd ki mennyi a pár, ha pár akkor kettő.:-) Abban már csak reménykedhetünk hogy a pár órás szoba egy ágyas és nem kettő.:-)

Jó hír az hogy legyen szó főszezonról, utószezonról, a pár órás kiadás árai nem változnak. Arról már nem szól a fáma hogy mennyibe fájna ha a pár óránál tovább akarunk maradni egy órácskával.

Vannak persze extra szolgáltatások itt is (nem swinger hinta te kis rosszcsont!):-)

A gyerek 6éves korig ingyen lehet a szülőkkel egy szobában… (na, ne is gondoljatok semmi rosszra!) Valamint 1 állat (ajajj):-)  behozható 5kg súlyhatárig ingyen, ezen felül 5EUR/éj.

Már látom az animal rajongók szemét csillogni. De ez nem az a hely..fúj! Perverzek!

Szóval.. az extra szolgáltatásokra nem sokra megyünk mi, akik órákat töltenének el csupán.:-(

 

Lássuk hát, megéri e nekünk oda menni?! Íme a pontozás:

 

Értékelés:

 

Hely: 10/9 (mert csak egy picit van arrébb a Keletitől, amúgy frekventált és kedvez a pályaudvarra érkezőknek. Viszont a metrótól még odébb van.) :-(

 

Megközelítés: 10/9 (mert igaz hogy a metró közel van, és sok busz is megy el a Thökölyn, de az a pici séta, ha meg nem séta átszállás. Sajnos nem egyből a metró közelében van.)

 

Parkolás: 10/5 (Mert fizetős, persze Budapesten ritka az ha nem. Főleg a belvárosban)

 

Lakás/szoba: 10/10 (Tiszták, szépek rendesek.)

 

Szoba szerviz: 10/1 (Ha szeretnél a panziókban ez bizony fizetős):-(

 

Ha bele gondolok hogy a korábban ajánlott, eddigi legtöbb pontot kapott Kálvin Téri lakásban most ajándék ásvány vízzel kedveskednek a vendégeknek.:-) (Egy-egy üveg.. nem sok.. na de a gesztus) Nézz be hozzájuk. És hivatkozz a blogra! :-)

 

Az elérhető maximum pontszám 50. A Dominik Panzió ebből 34-et ért el! Sajnos nem sikerült letaszítania az eddigi csúcstartónkat. A fent említett Kálvin Téri lakást, aki 40 pontot ért el! De nagyon közel járt hozzá.:-)

Amúgy innen üzenem a tulajdonosoknak: Jó a hely, és frekventált. A pontokon javíthatnak ha kicsit rugalmasabb a szoba szerviz, és átláthatóbb a honlapon kitett ár: „Pár óra 4000Ft”

Kritikákat, mocskolódást, dicséretet ide várok: szobaorakrablog@gmail.com

 

Teszteljétek ti is, és ajánljatok új helyeket!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó búvóhely szoba órákra lakás órákra ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra kiadó kálvin téren kálvin térnél órákra xiv kerületben órákra 14 kerületben órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr212070447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása