Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.06.22. 23:03 Bazsi2010

Van kivel, de nincs hol. Akkor ha a Kolosy Tér felé jársz, már lesz hol?! :-)

Lakás órákra kiadó a III.kerületben. Naná, hogy máris neki ugrottunk letesztelni, érdemes e oda menni?! :-)

 

A Kolosy Téri lakás is hasonló kategóriába tartozik, mint az eddigi legtöbb pontot begyűjtött Kálvin Téri lakás. Nem panzió, nem motel, csupán egy diszkrét búvóhely a városban.

Ebben az esetben a Budaiaknak kedvezünk eme teszttel leginkább, mivel a Margit híd lezárása óta kocsival kicsit neccesebb az átjutás. Meg hát, legyünk őszinték.. ki megy át pestről Budára?! Amikor pesten Dunát lehet rekeszteni a pár órára kiadó búvóhelyekkel.:-)

Azért ha valaki mégis…az nyugodtan olvasson tovább.:-)

 

A Kolosy Téri búvóhely, a már megszokott (a címben is elhangzó), van kivel, de nincs hol problémára kínál megoldást.

 

Az árak:

2órára: 3500Ft

3órára: 4000Ft

Minden újabb óra: 500Ft

 

Az árakat leginkább a fent már említett Kálvin Téri lakáshoz tudjuk leginkább viszonyítani.Ahhoz képest csak egy picit drágábbak. A Kálvin Téren 3óra: 3500Ft! És 4óráért fizetünk 4000Ft-ot! Szóval.. ott egy órával többet kapunk a pénzünkért. Ami azért nem mindegy. Jahh.. és akkor még nem beszéltünk az 1-1 üveg üdítőről ami a Kálvin Téren benne van a foglalás árában! Nahh.. ez most jó nagy nyalás volt a Kálvin Tereseknek. Remélem megér egy bónusz foglalást a Blog szerkesztőinek?! :-)

 

De most komolyra fordítva a szót:

 

Az áraik nem rosszak. Tudjuk be azt a plusz egy órás különbséget annak hogy ez BUDA.:-)

 

De lássuk mit is kapunk a pénzünkért (pár órás foglalásért):

 

Értékelés:

 

Hely:10/8 Mert a belvároshoz azért közel fekszik, de mégis kiesik picit. Így volt ez a III.kerületi vendégház esetében is amit korábban teszteltünk.

 

Megközelítés: 10/9 Autóval most inkább csak az Árpád híd felől (a Margit híd még egy darabig le lesz zárva). Tömegközlekedéssel pedig busszal, hévvel, villamossal egyaránt megközelíthető.

 

Parkolás: 10/5 Mert fizetős (Akárcsak a Kálvin Téren)

 

Lakás/szoba: 10/3 (Sajnálom, de szívem szerint ennyit sem adtam volna rá. Mivel a bútorok régiek, idejét múltak! Sokkal szebben is be lehetne rendezni ezt a  lakást!) Az ágynemű és a törcsi oké.

 

Szoba szerviz: 10/1 Nincs róla tudomásunk hogy járna bárminemű ital a foglaláshoz (A Kálvin Téri lakásban ez benne van az árban!) Ha mégis rossz lenne az információnk, kérlek jelezzétek. Köszönöm!

 

A III.kerületi lakás így a maximálisan megszerezhető 50 pontból csak 26-ot teljesített. Ezzel listánk utolsó helyére került fel.:-( Őszintén sajnálom. Ha egy kicsit jobb bútorok lennének. Akkor máris jobb pontot érhetett volna el! Hihetetlen hogy a össz pontszámban a III.kerületi Vendégház mögött végzett, ahol pedig 4000Ft volt egy óra!!! Nem is értem. Pedig a számok ne hazudnak.

 

Innen üzenem a tulajdonosoknak: szerezzenek be új, modern bútorokat, és még javíthatnak a pontjaikon! :-) Vissza térünk majd még a korábban tesztelt helyszínekre! (Ha még nem mondtuk volna még?!):-)

 

Minden esetre ha a Kolosy Téren jártok és foglalni szeretnétek: http://vankivelnincshol.uw.hu/

A fenti helyeket már teszteltem vagy tesztelte valamelyik olvasónk. :-) Ha tudtok olyan lakásokat, panziókat amik kiadók órákra is, írjatok nekem! Vagy ha pozitív illetve negatív élményetek volt, azt is osszátok meg velem!

Kritikákat, mocskolódást, dicséretet ide várok: szobaorakrablog@gmail.com

 

Teszteljétek ti is, és ajánljatok új helyeket!

 

5 komment

Címkék: szoba órákra lakás órákra v kerületben órákra ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra kálvin térnél órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr222102371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gargatok 2011.01.05. 20:58:10

Sziasztok!

Szerintem érdemes kipróbálni a www.legyott.com címen található kecót, én próbáltam most december végén, Moszkva tér mellett van, könnyű megközelíthetőség, minibár, TV stb.. Nekem nagyon bejött!

Üdv
Gergő

Bazsi2010 2011.05.18. 01:21:01

Kedves Gergő! Már környékeztük az említett helyet. Telefonon már volt alkalmunk beszélgetni a hölggyel.:D
Mindenki vigyázzon! Jövünk és pontozunk! de nem szólunk! :D

Bazsi2010 2013.01.14. 13:33:49

@gargatok: Kedves hozzászóló! Kérlek ha szállást ajánlanál ne itt tedd, hanem e-mailben küldd be nekünk. Köszönjük! Amúgy tud valaki valamit a legyott.com-ról?! Mert az oldal nem érhető el.

Péécsi 2013.03.06. 08:24:23

Kedves Moderátor!

Pécsen elindítottuk szolgáltatásunkat.
Hova küldjem erről a tájékoztatómat?

Üdv

Péécsi

Bazsi2010 2013.05.02. 14:17:03

@Péécsi: Kedves Péécsi! A tájékoztatót az e-mail címünkre küldheted ha meg szeretnél jelenni a blogban: szobaorakrablog@gmail.com
süti beállítások módosítása