Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.06.27. 16:19 Bazsi2010

Újabb búvóhelyet teszteltünk le: ezúttal a II. kerületben jártunk!

Újabb búvóhelyet teszteltünk le: ezúttal a II. kerületben jártunk!

 

A múltkor szintén egy Budai lakást mutattunk be, akkor a Kolosy Téren voltunk. Most onnan nem messze, a II. kerületben találtunk egy lakást, ami szintén ÓRÁKRA IS KIADÓ! A hely neve: Turjányi Apartman.

 

A búvóhely a Frankel Leó úton található, a Bem Tér és a Margit híd közötti szakaszon.

Egy néni üzemelteti, aki elmondása alapján külföldieknek adja ki a lakást, de mivel nem megy nagyon a  turizmus, kedvez nekünk magyaroknak is: órákra is kivehetjük.

 

Az ár elég érdekes, itt nem találtunk 2-3órás csomagot, a néni maximumot szab, azaz: ha 4órát maradunk 6800Ft-ot kell perkálnunk.

 

Ez azért nem olcsó. Főleg ha azt nézzük hogy a tőle nem messze fekvőKolosy Téri lakás csupán 4000Ft/3órára, az eddig legtöbb pontot kapott Kálvin Téri lakás pedig 3500Ft/3órára!!!

 

De lássuk mit kapunk a pénzünkért, ha csupán pár órára (ez esetben 4órára) szeretnénk kibérelni a Turjányi Apartmant.

 

Értékelés:

 

Hely: 10/7 Mielőtt bárki is megkérdezné miért CSAK 7 pontot kapott a lakás (holott a múltkor 8-at adtunk a Kolosy Térinek), jó ha tudjuk kocsival mostanában nem egyszerű megközelíteni a Margit híd budai hídfőt, ha Pestről jövünk! Tehát, ezért az egy pont levonás.

 

Megközelítés: 10/8 (Az alábbi okoknál fogva mínusz egy pont a Kolosy Téri lakáshoz képest). Amúgy tömegközlekedéssel jó! 4-6-os villamos épp ott áll meg, van HÉV és busz (a Batyiról). Kocsival már nehezebb a történet.

 

Parkolás: 10/5 A ház közelében mindenhol fizetős, de van a közelben zárt garázs (ami bérelhető). Szintén fizetős.

 

Lakás/szoba: 10/4 A bútorok régiek.. khmm.. akarom mondani klasszikusak. A fürdő csempéje érdekes kék. És engem az is zavart hogy az ágy szinte teljesen körbejárható. (Mögötte van egy ablak beugrója.) Amúgy az ágynemű rendben lenne (ah nem krepp lett volna). Én utálom! A törcsi oké. Tusfürdő van, igaz ipari kiszerelésben (az a 100Ft/5L).:-)

 

Szoba szerviz: 10/0 Na ez az ami nincs. Van mikro, van hütő (ha bedugjuk működik is). Komolyan így van! De ital vagy ilyesmi felejtős. Ezért bizony nem jár pont. Főleg ha (megint) csak azt nézem hogy a Kálvin Téri lakásban fejenként egy-egy ital fogyasztása benne van az árban!!!

 

A II. kerületi Turjányi Apartman a maximálisan elérhető 50 pontból csupán 24 pontot ért el! Ezzel listánk utolsó helyére került fel! Ami nem éppen ajánlott kategória.:-(

 

Minden esetre ha foglalni szeretnétek itt tehetitek meg: Turjányi Apartman

 

Emlékeztetőül:

Eddig a III. kerületi Kolosy Téri lakás volt a sereghajtó, az élen pedig még mindig a Kálvin Téri lakás található!

A fenti helyeket már teszteltem vagy tesztelte valamelyik olvasónk. :-) Ha tudtok olyan lakásokat, panziókat amik kiadók órákra is, írjatok nekem! Vagy ha pozitív illetve negatív élményetek volt, azt is osszátok meg velem!

Kritikákat, mocskolódást, dicséretet ide várok: szobaorakrablog@gmail.com

 

Teszteljétek ti is, és ajánljatok új helyeket!

 

Szólj hozzá!

Címkék: szoba órákra lakás órákra v kerületben órákra ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra kálvin térnél órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr632113746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása