Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.07.08. 08:21 Bazsi2010

Szoba, lakás kiadó pár órára! Újabb búvóhelyet teszteltünk le! Vegyétek.. vigyétek!

A szlogenünk még mindig ez: lakás, szoba órákra kiadó! Mi nem a pár napra a városba érkező vendégeket tartjuk szem előtt (sorry), hanem azokat akik a nagy város dzsungelében pár órára elbújnának kedvesükkel egy csendes és diszkrét helyre.

 

A mai bemutatónk egy kicsit fehér holló lesz. Főleg azért mert a lakás amit teszteltünk (kivételesen) nem Budapesten található! Hanem a közelében: Székesfehérváron!

 

A tulajdonos így hirdeti:

„Székesfehérváron kiadó,egy egyszobás kis lakás,pároknak. A város szélén,eldugott helyen található.”

 

Tehát, ez nem a kórház a város szélén. De biztos vagyok benne itt is nagyban megy a regenerálódás ha úgy alakul.:-)

 

Mielőtt bele kezdenénk a lakás pontozásába (ha valaki nem tudná ez a blog arról szól hogy az ilyen szerelmi búvóhelyeket értékeljük!), ki kell hangsúlyoznom hogy a jelenlegi tesztalanyunk vidéki! Ez fontos. Mert hát ugye, pontozzuk a megközelítést is. Az alap koncepció pedig az hogy pestiek vagyunk, és pesten keresünk helyet. De úgy éreztük igazságtalanság lenne ha nem mutatnánk be néha-néha egy-egy vidéki versenyzőt is. Főleg most, hogy mindenki elutazik a fővárosból. Mindent egybevetve: a végső pontszámnál a vidéki helyeknél ezt majd ki is emeljük) vegyétek figyelembe hogy nem Budapesten van.

 

Akkor lássuk ha Székesfehérváron járunk, mit kapunk a pénzünkért (ha búvóhelyet szeretnénk pár órára):

 

Az árak érdekes módon pestiesek. (2óra: 3500, 3óra: 4000,) Illetve a jelenlegi legtöbbet kapott Kálvin téri lakás árainál még mindig drágábbak! (Pedig ott dolgoznak a legjobb árakkal!) Hihetetlen! Bár, értem a reációt benne. Budapesten elég sok búvóhelyet találhatunk, de vidéken gondolom nem sok a konkurencia. Valószínűleg drágábban is megélne.

 

Na de azért arra is gondoltak ha átutazóban vagyunk. A csomagok: 8-16óráig 7.0000Ft, 21-8óráig 7.0000Ft. Ha pedig egy nappal és egy éjszaka a vágyunk akkor 13.000-t kell pengetnünk érte. (tehát van kedvezmény. De minimális)

 

Na most a pár órák esetében van egy kis keveredés. Mert a honlapjukon azt írják, minden megkezdett óra 1.000Ft, a gyakorlatban pedig 500Ft-ot mondott a házinéni.:-) Igaz így csak jól járunk, de azért a tájékoztatás így khmm.. bankosan mondva: nem teljes körű! :-) Mert mi van ha legközelebb felfelé kerekedik a szám, a mienk meg lefele. (Nem akarok rossz májú lenni, de ha ilyen van, olyan is lehet.)

A lényeg: ebben az esetben jól jártunk.

 

Ami gáz: nincs hűtő!!! Nem hogy behűtött ital nem áll a rendelkezésünkre, de hogy hűtő sem?! (A néni azzal magyarázta hogy elköltöznek hamarosan és az új helyen már lesz.) Na, de hűtő ne legyen.. ez elég durva! Mert oké hogy ha pár órára megyünk nem nagyon kell, de hát ha átutazóban vagyunk. Én minden esetre nagyon nem értékeltem azt hogy a meleg sört kellett kortyolgatnom (amit még én is vittem magammal!). Nem nyalni akarok, de a pesten, a Kálvin Téri lakásban (aki eddig a Nr.1 tesztjeinkben), a behűtött ital alap. Ráadásul minden foglaláshoz jár egy-egy ital AJÁNDÉKBA! Ennyit itt is elvárnánk. Legalább egy hűtőt!!!! :-(

Negatív!

 

Na, akkor értékeljünk:

 

Hely: 10/1 Ahogy már fent is írtam a vidéki versenyzők ezen a részen hátrányba kerülnek. De biztos vagyok benne hogy Székesfehérváron ez a hely a nr.1, (ha nem kell hűtő).:-)

 

Megközelítés: 10/1 Szintén a fent említett okok alapján.

 

Parkolás: 10/10 Vidéken FREE. Alap a tíz pont.:-)

 

Lakás/szoba: 10/8 Lehetett volna 10 pontos! Mert a hely szép. A lakás rendben volt. Az ágy jó féle… kikötözős fajta.:-) Nekem meg az nagyon bejön.:-) De a hűtő!!!! Ááááá… Miért nincs?! Könyörgöm! A költözés nem kibúvó!

 

Szoba szerviz: 10/0 Felejtős. Nem hogy italt nem kapunk. Hűtő sincs amibe be tehetnénk.:-(

 

A Székesfehérvári lakás az elérhető maximum 50 pontból, 21-et ért el. Így sajnos ö lett a legújabb sereghajtónk. Nem győzöm azért hangsúlyozni: vegyük figyelembe hogy vidéken található a búvóhely. De ha pesten van, ha vidéken, akkor is kell egy hűtő! Ezt még egyszer leellenőrizzük majd!:-)

Így továbbra is a KÁLVIN TÉR-i lakás a legtöbb pontot szerzett hely, ami órákra is bérelhető! Ha pesten kerestek helyet, ö a favorit.:-)

 

Ha pedig Székesfehérváron jársz és foglalnál, itt teheted meg: FOGLALÁS

 

4 komment

Címkék: búvóhely szoba órákra lakás órákra v kerületben órákra ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr12137760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fairy.78 2011.01.30. 21:03:40

Én csak pozitívat tudok mondani a fehérvári lakásról.Kellemes hely és tényleg nagyon diszkrét.Amúgy a hiányolt hűtőt már pótolták és ráadásul ingyen lehet teát illetve kávét fogyasztani.

kalandor69 2011.05.15. 22:40:22

Abszolút mértékben egyetértek az előttem szólóval: a fehérvári búvóhely maximálisan kielégíti az igényeket. Tiszta, helyi viszonylatban jól megközelíthető, ízlésesen berendezett, igazi szerelmi fészek :) Hűtő már van :), emellett kávé, tea fogyasztása korlátlan és ingyenes. Az árakkal sincs elszállva a kedves "vendéglátó", pedig éppenséggel megtehetné, hiszen konkurenciája nincs a városban - legjobb tudomásom szerint és emellett legnagyobb sajnálatomra is... A pontozásokkal (pláne a lepontozásokkal) nem értek egyet: volt szerencsém Budapesten is igénybe venni egy-egy búvóhelyet, ami színvonalban meg sem közelítette a fehérvárit (pl. ment a mosógép a fürdőben és ott száradtak az ágyneműk és törölközők is), viszont árban hasonló volt. Persze - mint annyi minden - az is relatív, hogy kinek mire van igénye. Összességében nálam abszolút 100%-os a fehérvári búvóhely :) Csak nagyon kevés az az egy belőle...

nani16637 2012.05.12. 19:14:49

Tudtok ilyen búvóhelyet, illetve lakást zalaegerszegen is? Köszi nagyon a választ!

Bazsi2010 2013.01.14. 13:30:11

Kedves Nani! Zalaegerszegen nem tudunk pár órás búvóhelyről. Ha valaki tud, vagy arra felé szolgáltat jelentkezzen nálunk: szobaorakrablog@gmail.com

Bazsi, Csaba, Jocó
süti beállítások módosítása