Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.11.27. 19:05 Bazsi2010

Update: Búvóhely Kecskemét! Téves telefonszám!

Egy olvasónk (Eszter) jelentette be nekünk hogy a Kecskeméti búvóhelynél megadott telefonszám egy magánszemélyé, így a számot levettük az oldalról. Ha valaki tudja mi a hirdető valós száma jelezze nekünk. Eszternek pedig köszönjük a közbenjárást! :-)

Ma egy Kecskeméti búvóhelyet ajánlunk a figyelmetekbe. A randihely Kecskeméten a Nyíri út elején található, igaz a honlapjuk elég egyszerű és puritán, de reméljük ez nem veszi el a búvóhelyet keresők kedvét Kecskemétről és környékéről. Köszönet a beküldőnek: Jocónak. Ha az olvasók közül jár valaki a helyen, írja meg nekünk tapasztalatait! Köszönjük!

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_284.jpg

Az ajánlás:

"Kecskemét városközpontjában jól megközelíthető, diszkrét találkozóhelyen, titoktartás mellett tölthet néhány nyugodt órát.
Ha kényelmetlen bemenni egy panzióba, mert talán túl sok az ismerőse, nem akar pletykát, vagy csak nem akar „lebukni”, keressen fel bennünket.
Hozzánk nyíltan bejöhet, mi diszkréciót biztosítunk Önnek.
Kecskeméten a Nyíri út elején a természetgyógyász rendelő emeletén hangulatos körülmények között kapcsolódhat ki a napi gondoktól.
Parkolási lehetőség a városközponti parkolókban /üzletek környezetében/, vagy a saját parkolónkban is lehetséges. Zárt garázsban történő beállási lehetőséget is tudunk biztosítani."

Árak:

ALAPÁR: 2 fő részére
3 óra:4.000,- Ft, minden plusz óra 1.000,- Ft.

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Web: http://buvohely.5mp.eu



Szólj hozzá!

Címkék: vendégház panzió randihely búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba találkahely ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten lakás pár órára ha kell egy lakás titkoslakás lakás néhány órára búvóhely Kecskemét Kecskemét búvóhely Kecskeméti búvóhely titkoslakás Kecskemét lakás pár órára Kecskemét lakás néhány órára Kecskemét


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr485533799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása