Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.29. 21:25 Bazsi2010

Újabb Tata-i Búvóhely (és swinger klub egyben!) :-)

Újabb búvóhelyről kaptunk infot, ami nem más mint egy újabb Tatai búvóhely A titkos randihely érdekessége hogy nem csupán búvóhelyet biztosít a párok számára, de egyben egy ismert swinger klub is. A klubban hétköznapokon (napközben) lehet pár órára igénybe venni búvóhelyet. Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_295.jpg


Az ajánlás, és az árak:


images_296.jpg

 

 

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is! Illetve ha a Dunaharaszti vendégház tulajdonosa olvassa a bejegyzést és szívesen látna bennünket, mi magunk is szemügyre vennénk az apartmant).

Elérhetőség: 

2890 Tata, Akácos utca 14.
Telefon: +36 (70) 212-9163, +36706444848
E-mail: swingerklubtata@hotmail.com

WEB: http://elitswinger.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: vendégház panzió búvóhely 18+ szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak órákra búvóhely corvin sétány corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhely corvin negyed búvóhely Tata Tatai búvóhely Swinger klub Tata Elit Swinger Tata


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr85539969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása