Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.11.06. 09:16 Bazsi2010

Búvóhely Miskolc: lakás órákra kiadó pároknak. (e-mail ajánással)

Ma egy Miskolci búvóhelyről számolhatunk be nektek, ami kísértetiesen hasonlít a korábban már ajánlott Miskolci búvóhelyhez. Mert ennek sincs honlapja, (illetve van de nincs rajta tartalom). Az ajánlónk egy apróhirdetésben talált a szolgáltatóra a Miskolc Live.hu-n.  Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_343.jpg

Az ajánlónk (Csaba) egy apróhirdetésben bukkant az említett Miskolci búvóhelyre (még régebben). Sajnos a telefonszámon és az e-mail címen kívül nem sok infonk van róla, ahogy már fentebb írtuk a weboldalon sem jön be semmilyen tartalom. Ha valaki ellátogat a helyre kérjük küldjön egy beszámolót! Köszönjük!

Árak:

Sajnos az árakról nincs információnk, ha valaki felveszi a kapcsolatot a szolgáltatóval kérjük írjon nekünk. Köszönjük!

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Telefonszám: 06-30-7200-130

E-mail: ugysevalaszolok@gmail.com

Web: http://www.buvohely.click.hu (nincs tartalom az oldalon!)

2 komment

Címkék: buvohely panzió randihely búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba találkahely ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten búvóhely budapest randikuckó lakás pár órára szoba pár órára buvohelyek szoba órára szoba pároknak corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhely Miskolc Miskolci búvóhely titkos lakás szerelmi fészek Búvóhely Pest Búvóhely Buda lakás pároknak


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr185617633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toblerone85 (törölt) 2014.07.26. 12:29:36

Én gyakori látogatója voltam a helynek, bár az utóbbi 1,5 évben nem voltam és azóta a weboldala is eltűnt. Vagyis megvan még, az amit itt is írnak fentebb, de nincs már tartalom rajta, pedig volt 1-2 kép is a szobáról. 1 hónapja hívtam fel a telefon számot, hogy a lakások kiadók-e még és az igénybevétel még mindig él.
Nagyon jó hely a belvárosban, a Centrumtól pár perc sétára a Mancs-szobortól kb 50 méterre.
2 lakás is van, ugyanott, ugyanabban az épületben, ugyan azon a szinten egymással szemben. Mindkettő nagyon szép, jól berendezett, bár a galériás talán kicsit még jobb is. Minimum 3000 HUF a lakás és ez 3 óra. Ezt úgy kell érteni, ha 3 órára akarsz maradni akkor 3000 HUF, de ha csak 1 órára, akkor is 3000 HUF. Több órára már nem tudom mennyibe kerül, de van lehetőség éjszakára, fél napra, illetve hétvégére is igénybe venni. Éjszakára talán 7000 HUF. Természetesen mindkét lakásban van egy szépen berendezett fürdőszoba és konyha is.
Csak ajánlani tudom.

Bazsi2010 2014.08.21. 23:08:58

Köszönjük a részletes élménybeszámolódat toblerone! Fontos nekünk, és nektek is hogy minél több helyről tudjuk meg mennyire érdemes oda menni, mennyire bánnak jól a vendégekkel és mit kapunk a pénzünkért. :-) Éppen ilyen beszámolókat várunk tőletek amit toblerone is írt! Írjátok meg e-mailben vagy itt kommentben hol jártatok, mit béreltetek, hol érhető el, és milyen volt a hely, mi pedig közzé tesszük és a hasonló helyzetben lévők is könnyebben értesülhetnek a megbízható pár órára kiadó helyekről.
süti beállítások módosítása