Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.11.27. 19:34 Bazsi2010

Pajzán Kuckó Budapesten! (E-mail ajánlással!) - Tantra fotel és hidro kád is van a XVIII.kerületben!

Ismét a Budapesti búvóhely keresők kedvében járunk, mivel megint egy Budapesti búvóhelyet (a XVIII.kerületből) küldött be Peti nevű olvasónk (aki egy igazi Pajzán Kuckó-t talált!). Amit ezúton is köszönünk neki! Ti is ragadjatok billentyűzetet és írjátok meg ti hova jártok, milyen a hely, és ajánlanátok e másoknak is.  Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a Pajzán Kuckó olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_358.jpg

Az ajánlás:

"Kis apartmanunkat magunknak építettük át 2011 elején.

A lakás Egyedi erotikát sugárzó desingja kifejezetten az intimitás és erotika elegyének figyelembevételével készült.

Kifejezetten ajánlom kapcsolatok erotikus megerősítésére, kedvesednek meglepetésbe, házassági évfordulók megtartására.

Gyors találkák kultúrált helyszínének is szolgálhat.

Újdonságot, kalandot és erotikus kényelmet kereső pároknak.

Partnerünk lenyűgözése már fél siker a Pajzán Kuckóban.

A kétszemélyes hidrokád és a tantra fotel használata  nem mindennapi élményt nyújt vendégeinknek.

Pajzán Kuckónk kiadó - átadó korlátozottan                                /kizárolag a havi rezsi fedezésének éléréséig /

olyan pároknak akik vágynak az ilyen fajta intimitásra - kikapcsolódásra. "

Megjegyzés: a Pajzán Kuckóban tantra fotel és 2 személyes hidro kád is a vendégek rendelkezésére áll (derül ki a weboldalukról).

images_357.jpg

Árak:

Két személy részére:

2 óra pezsgőfürdő nélkül  6 000 ft
3 óra pezsgőfürdő nélkül  8 000 ft
3 óra pezsgőfürdövel      12 000 ft

Éjszaka 19 órától másnap 10 óráig   20 000 ft

Más időpont megbeszélés alapján. 

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a Pajzán Kuckó olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Web: http://pajzankucko.mindenkilapja.hu

E-mail:

buvohely18@freemail.hu
pajzankucko@gmail.com

Telefonszám: +36-30-255-40-78

2 komment

Címkék: buvohely vendégház panzió szoba órákra lakás órákra találkahely ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra búvóhely budapest búvóhely pest randikuckó buvohelyek búvóhely corvin sétány corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhely corvin negyed diszkrét búvóhely titkos lakás búvóhely XVIII kerület Pajzán Kuckó


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr45661500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferj 2014.01.03. 19:03:36

Kiváló nyugis luxus hely ajánlom mindenkinek. Bár nem olcsó de megéri kipróbálni.Csendes kis külvárosi utca kocsibakállási lehetőség. Úgy érzed magad mintha 1 luxus hotelba.A lakás megmozgatja a fantáziád ahogy belépsz.Tényleg csak ajánlani tudom.

Bazsi2010 2014.01.11. 09:26:10

Kedves Ferj! Köszönjük a hozzászólásod, ha van részletes beszámolód a Pajzán Kuckóról küldd be nekünk e-mailben és leközöljük! A többiektől pedig várjuk az újabb búvóhelyeket.:-)
süti beállítások módosítása