Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2014.12.09. 21:50 Bazsi2010

Búvóhely Debrecen (olvasónk ajánlásával)

Újabb Debreceni búvóhelyről kaptunk infot! Sándor nevű olvasónk hívta fel rá a figyelmünket egy hozzászólásában ITT.

 Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is! Illetve ha a Debreceni búvóhely tulajdonosa olvassa a bejegyzést és szívesen látna bennünket, mi magunk is szemügyre vennénk a lakást).

Sándor ajánlása:

"Debrecenben voltam kedvesemmel,
egy igényes kis lakásban, illatos törölköző várt minket, márkás illatszerek közül választhattunk, parkolni ingyen a ház előtt tudtunk.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Könnyen megközelíthető helyen van a Nagyerdőn egy kis utcában.
Ezen a számon foglaltunk: 06/30-983-1274"

Ha nektek is van infotok a helyről, kérlek osszátok meg velünk. Minden hozzászólásnak örülünk ami az olvasók hasznára válhat. :-)

Szólj hozzá!

Címkék: búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra debreceni búvóhely debrecen kiadó lakás debrecen kiadó szoba debrecenben pár órára debrecen pároknak kiadó debrecen búvóhely búvóhely Debrecenben búvóhely Debrecen


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr16971069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása