Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2015.01.27. 21:20 Bazsi2010

Búvóhely Corvin - Búvóhely Budapesten: (Búvóhely a Corvin negyedben)

Ismét a Budapesti búvóhely keresők kedvében járhatunk, mert egy újabb fővárosi búvóhelyet mutathatunk be: a Búvóhely Budapesten a Corvin sétányon található. Az infot Fanny csepegtette nekünk (igaz a szolgáltató előttünk már ismert volt, a www.buvohely-budapest.com. Minden esetre köszönjük Fannynak az ajánlást. Tőletek pedig továbbra is várjuk a búvóhely ajánlásokat a blogba. 

Amit külön kiemelnénk az akciók (vasárnap és hétfőn). Lásd. alább.

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy az apartman olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Az ajánlás:

 

"Ha már van kivel, de nincs hol.  Nálunk diszkrét búvóhelyre találsz.

Igényes (teljesen felszerelt) apartmanjaink hangulatos környezetet biztosítanak számotokra, hogy csak egymásra kellejen figyelnetek. Lakásainkat kibérelhetitek pár órára vagy egy teljes éjszakára egyaránt.

Mi minden esetben tiszta és meghitt helyet biztosítunk. Ha nálunk jársz biztos lehetsz benne hogy igényes, kellemes élményben lesz részed.  Lakásainkban mindig friss ágynemű, friss törölköző vár.

A búvóhelyen csak TI tartózkodtok. Nyugodtan elengedhetitek magatokat, nem zavarhat senki. A diszkréció garantált!"

Az árak:

"Az árak egy párra, azaz 2 főre vonatkoznak (harmadik személy látogatóba se mehet az apartmanokba!).

2 óra: 4500 Ft (persze ennél több időre is foglalhatsz, de a minimum az 2óra)

3 óra: 5000 Ft

4 óra: 5500 Ft

4 óránál hosszabb foglalás esetén minden megkezdett óra: + 1000Ft (Például: 6 óra: 7500 Ft)

Egész napra (24óra), éjszakával együtt (reggel 8-ig): 13.000 Ft

Csak éjszakára (20 és 08 óra között): 7500 Ft (Ha tovább szeretnétek maradni, az külön megbeszélés tárgya)

AKCIÓ! Pénteken és Szombaton (egész estés foglalás esetén) a foglalás 20 órától másnap reggel 10-ig tart! (Hogy ne kelljen korán kelnetek) :-)

- VASÁRNAPI DUPLÁZÓ AKCIÓ: Minden vasárnap ha 2 órára foglalsz akkor 2 órát ajándékba adunk! Minden vasárnap ha 3 órára foglalsz akkor 3 órát ajándékba adunk, és így tovább....! (Példa a 2 órás duplázásra: Ha 14-től 16-ig jönnétek, akkor 14-től 18-ig maradhattok. Az ár a két órás foglalás díja marad, azaz: 4500Ft). Az AKCIÓ csak vasárnapokon érvényes (hétfő reggel 8-ig bezárólag érvényes a duplázási lehetőség. Tehát hétfőn reggel 8 órán nem nyúlhat túl a foglalás!).

- HÉTFŐI AKCIÓ: Minden hétfőn a foglalásod mellé PLUSZ EGY ÓRÁT ADUNK AJÁNDÉKBA. Az akció csak hétfőnként érvényes! Más napokon nem!

Hétvége: szombat és vasárnap egész nap, 2 éjszaka (szombat reggeltől, hétfő reggelig): 14.000 Ft

FONTOS! Este 19-20óra után már csak egész éjszakára tudtok foglalni!"

 

Elérhetőségek:  http://buvohely-budapest.com/

Weboldal:

Tel: +36-30-676-2996

(Hívj! Reggel 7 órától, este 21 óráig elérhetőek vagyunk.)

 

Képek:

buvohely_budapest_iwk_hu.jpg

 

buvohely_budapesten_1.jpg

 

buvohely_corvin.jpg

 

corvin_buvohely_budapest.jpg

buvohely_budapest_com_1.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhely corvin negyed buvohely corvin corvin buvohely corvin búvóhelyek Búvóhely Budapesten búvóhely corvin-sétány búvóhely corvin-sétány 2 búvóhely dandár utca lakás órákra pároknak búvóhely Mester utca búvóhely city garden búvóhelyek budapesten pároknak búvóhely pároknak budapesten minőségi lakások órákra minőségi lakások pár órára búvóhely tisztaság garancia búvóhely corvinban búvóhely pároknak corvin corvin-búvóhelyek pároknak randikuckó corvin corvin randihely lakás órákra Corvin sétány lakás órákra Pest lakás pár órára corvin szoba órákra corvin szoba órákra corvin sétány


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr567116169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása