Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2015.11.02. 11:12 Bazsi2010

Miért ajánld búvóhelyed, ha szolgáltató vagy?! (5 érv mellettünk)

Miért AJÁNLD búvóhelyet?! (5 érv mellettünk)

- Mert 2010 óta üzemel a blogunk, igen 5 éve!
- Mert immár 5 éve gyűjtjük az információkat búvóhelyekről, pár órára kiadó lakásokról, panziókról, motelekről
- Mert a miénk volt az első ilyen jellegű gyűjtemény
- Mert nálunk találod a legnagyobb búvóhely adatbázist
- Mert Budapesti és vidéki búvóhelyeket egyaránt megtalálsz az adatbázisunkban
- Mert 5 év alatt folyamatosan, és rendszeresen frissült az adatbázisunk
- Mert van egy fekete listánk, amin megtalálod azokat a helyeket ahová NE vidd a párod! A Fekete Listából te is tudhatod mire kell odafigyelned hogy jobb szolgáltató legyél.
- Mert az olvasók is leírják tapasztalataikat (kommentbe, e-mailbe,) és ez az ajánlási forma a legjobb (ahíred így szájról-szájra terjed majd) :-)

És a számok, helyezések miatt:

- Mert egy-egy blog bejegyzést nagyon sokan olvasnak (itt találsz néhány bejegyzés, a gyengébb, nyári posztokból - amikor általában nyaralnak az emberek és üres a város). A nap találós kérdése: Mennyien olvashatják egy-egy posztunkat ha tél van, amikor mindenki a városban van?! :-))))

foto_319.jpg

foto_320.jpg

foto_321.jpg

foto_322.jpg

- Mert a Google helyezések szintén mellettünk szólnak, büszkén mondhatjuk évek óta benne vagyunk a Google első 10 helyezésében. Elég ha rákerestek a "szoba órákra" kifejezésre.

foto_323.jpg

Mindezt a sok aktív tagnak köszönhetjük, a több száz e-mailnek amit küldtök (az ajánlásoknak, és a kérdéseknek)! :-) A blogot mi írjuk, de az OLVASÓK töltik meg élettel, az OLVASÓK ajánlásai, az OLVASÓK tapasztalatai, az OLVASÓK élményei!

5 éve csináljuk a blogot! Mi itt leszünk ezután is. Várjuk a beszámolókat, ajánlásokat. Ééééés... a szolgáltatók jelentkezését is, ha meg szeretnének jelenni a blogban. Ingyen van. ;-)

Szólj hozzá!

Címkék: buvohely vendégház panzió búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra kálvin térnél órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhelyek az országban búvóhely budán búvóhely pesten búvóhelytérkép búvóhelykereső búvóhelylista búvóhelykeresés


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr828043734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása