Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.06.01. 23:56 Bazsi2010

Lakás kiadó órákra: Kálvin Tér - Itt még DIÁK kedvezmény is van!

Amikor nekiálltam lakásokat keresni (megkönnyítve ezzel a magam, és a hasonló cipőben járó emberek sorsát) nem gondoltam arra hogy nálam is lehet valaki rosszabb helyzetben amikor a lányt szobára kell vinni, na de hova?!

 

Pedig én dolgozom. A diákok nem. De nekik igazán jól jön az ilyen lakás, szoba kiadás.. ők nem tehetik meg hogy egy hónapra béreljenek, vagy hogy drága hotelbe vigyék a csajt.

 

Hihetetlen de van olyan hely ahol ha diák vagy még kedvezményt is kapsz:

http://lakasorakra.atw.hu/

 

Ha nem látom el sem hiszem! A tulajdonos valószínűleg még emlékezett rá milyen gáz volt a koleszba felvinni a csajokat, vagy a Margit szigetre. :-)

Oké.. oké.. annak is meg van a feelingje.. nyáron. Meg ha már dolgozol (mint én) akkor azért jobban szereted ágyban, párnák közt rendezni az ilyet. (Utána még fürdeni is tudsz)

 

Na mindegy, kicsit elkalandoztam. A lényeg ha diák vagy és a belvárosban keresel lakást, akkor itt kedvezményt is kapsz: http://lakasorakra.atw.hu/

Itt foglalhatsz: Telefon: +36-30-676-2996

 

Értékelés:

Ha nem mondtam volna még, nem csak összegyűjtöm ezeket a lakásokat, hanem értékelem is őket, illetve várom a beszámolóitokat, nektek melyik tetszett, melyik nem?! Mi volt pozitív és mi nem?! Na és persze ha tudtok címeket küldjétek el nekem.:-)

 

Hely: 10/10 (Mert a belvárosban van)

Megközelítés: 10/10 (Két metró is van a közelében, a 4-es is ott lesz de az még épül) :-)

Parkolás: 10/5 (Mert fizetős /mondjuk hol nem a belvárosban?!/ illetve azért mert nehézkes. Pont azért mert a belvárosban van)

Lakás: 10/10 (Frissen felújított, minden új benne. Lepedő oké. Törcsi oké. Naná hogy teszteltem már):-)

Szoba szervíz: 10/5 (Itt nem arra kell gondolni hogy jön a pincér és hozza nektek a piát! A hűtőben a konyhában van e víz, sör, bor, kávé. Azért kapott csak 5 pontot mert víz volt (savas és mentes is!), alkohol nem. Sem KV).

 

Az elérhető maximum pontszám 50. A Kálvin téri búvóhely ebből 40-et ért el!

Kíváncsian várom ki taszítja le trónjáról.

Itt foglalhatsz: Telefon: +36-30-676-2996

Amúgy innen üzenem a tulajdonosoknak: Jó a hely, és a pontokon is javíthatnak, ha becsempésznek egy üveg bort is a hűtőbe.:-)

 

Teszteljétek ti is, és ajánljatok új helyeket!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kálvin tér kiadó lakás búvóhely szoba órákra kiadó szoba lakás órákra kálvin tér lakás teszt


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr382049568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása