Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.06.04. 07:39 Bazsi2010

Swingers hinta, jakuzzi, plafon tükör: panzió órákra a 16.kerben

Új napra virradtunk, új élmények és új helyek várnak ránk.:-)

Ma, (ahogy az a most bemutatkozó panzió honlapján is áll) egy kifejezetten az erotikára szakosodott szobákkal teli helyre kalauzollak el titeket. :-)

 

A hely pedig nem más mint a Boszi panzió. Budapesten a 16.kerülteben található a Budapesti úton. Maga a hely nagyon tuti. A szobák különböző taktusokra oszthatók (most két példát ragadnék ki):

 

 „Alap” szobák:

Felszereltsége: francia ágy, fürdőszoba, Tv, klíma,  safe, internet

A Szoba egy napra: 10.000Ft / nap / 2 fő (a reggeli 1000Ft/fő   kérhetünk klímát is 500Ft-ért, a parkoló 1250Ft/nap, és ha kutyánk van, őt is vihetjük 1500Ft/nap 

A szobá(ka)t órákra is kiadják!

Itt is lehetőségünk van órákra kivenni szobá(ka)t, az ár: 4.000.- Ft / 1 óra, utána minden megkezdett óra plusz ezer forint (ami azért kicsit húzós, ha figyelembe vesszük legutóbbi teszt alanyunkat, a Kálvin téri lakást.) Igaz, ami igaz: ott nincs teljes ellátás, de mi most az egyszerű embert nézzük, és azt hogy csak pár órát szeretnénk eltölteni egy –egy helyen.

Extra szobák:

Ha megengedhetjük magunknak, akkor vannak olyan szobák amik már extrákat is tartalmaznak (pl. van jakuzzi és swinger hinta):

 

Ez már 13.500FT/nap/2fő részére, ha pedig órákra akarjuk kivenni akkor 7500Ft/1órától indul a mandula.:-) A megkezdett órákért itt is plusz 1000Ft-ot kell fizetni.

 

Itt foglalhatsz: Telefon: +36-20-928-94-13 (non-stop)

 

Értékelés:

 

Hely: 10/5 Mert a külvárosban található. Ami jó annak akinek kocsija van, mivel könnyebb parkolni, de ha a panzió által akarunk őrzött parkolót, akkor az itt is fizetős, akárcsak a  belvárosban! Amúgy a környéken ingyenes a parkolás. És miért az 5pont?! Nos, a szegény diák akinek nincs kocsija, az max. kibuszozni tud oda.. na meg egy kiadós séta is kell. (Tudom nem a diákokra van ez szabva, de hát ők is emberek).

 

Megközelítés: 10/5 (A fent említett okok miatt)

 

Parkolás: 10/8 (A fent említett okok miatt)

 

Lakás/szoba: 10/10 (Szépek, tiszták, minden megvan ami kell. Még jakuzzi és swinger hinta is!)

 

Szoba szerviz: 10/10 (Enni, inni egyaránt lehet, persze ahogy máshol sem, ez itt sincs ingyen).:-)

 

Az elérhető maximum pontszám 50. A Boszi panzió ebből 38-at ért el. Éppen hogy csak lemaradt a múltkori belvárosi lakás mögött. Aki eddig a rekordot tartja, a maga 40-en pontjával!

 

Itt is üzennék a tulajdonos(ok)nak. Jó a hely, és sokat javíthatnának rajta ha a szobák órás árai alacsonyabbak lennének. Ma már átlagban 1500-2500Ft-ért kapunk egy órára lakást.

Viszont a sok-sok plusz szolgáltatás azért mindenért kárpotol.:-)

 

Teszteljétek ti is, és ajánljatok új helyeket!

 

2 komment

Címkék: hotel motel panzió szoba órákra lakás órákra boszi panzió szoba kiadó 16kerület jakuzzis szoba swinger hinta


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr122055275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angel1982 2010.11.27. 10:42:51

Mi a tegnap esténket töltöttük ott, sajnos rossz élmény maradt. Szülinapot terveztem, mindenben biztosítottak a segítségükről és az igényességükről. Ehhez képest a 2 hete lefoglalt szoba, nem az lett amit kértem. (swingerhintás szoba lett volna) A bordó lepedő tele volt fehér hipo foltokkal, a jakuzzi nyakán ömlött a víz 3 cm víz tocsogott a fürdőben. A szoba ára 13 400 Ft volt kértem egy üveg rosét, a tejszínhabot :) gyömölcstálat, mécseseket, és egy pár szál rózsát, masszázsolajat. Szerintük ez 17 000 Ft. A téves szobáért járt egy bocsi...vittem tortát, és szóltam hogy készítsenek be ehhez mindent, mikor odaértem megkérdezte a hölgy hoztam-e kést...hihetetlen....odaadtam a tortát hogy vigyék fel...felvitték előre de nem tették ki benne hagyták a dobozában inkább, mint utólag kiderült eltörték a gyergyát ezért inkább ott hagyták a széken a dobozban. Értem én hogy plussz szolgáltatás de ha van ilyen csinálják rendesen, és mint mondtam a szoba is tele volt hibákkal.

angel1982 2010.11.27. 10:44:20

Ja és a masszázsolaj egy doboz alján 2 cm trutyi amit ők használnak, baromi steril ráadásul fizettem érte.
süti beállítások módosítása