Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.06.08. 13:39 Bazsi2010

A mai ajánlatok: Lakások órákra V.kerület, XVI.kerület, III.kerület)

Ha van kivel, denincs hol.. keresd ezeket a helyeket:

V.kerület (Belváros) Kálvin Téri lakás (órákra is!). Ö az eddigi legtöbb pontszámot elért versenyzőnk. És még diák kedvezmény is van!:-)

XVI.kerület (Külváros) Boszi panzió (Jakuzzi, Swingers hinta és minden mi szem, szűjnak ingere.. és nem csak annak) :-)

 III.kerület (Óbuda) Vendégház órákra is!

A fenti helyeket már teszteltem. :-) Ha tudtok olyan lakásokat, panziókat amik kiadók órákra is, írjatok nekem! Vagy ha pozitív illetve negatív élményetek volt, azt is osszátok meg velem!

Hamarosan újabb kiadó lakások, panziók leírását (pontozását) olvashatod a blogban!

Várjuk tulajdonosok jelentkezését is! Aki meg szeretnének jelenni az oldalon, illetve akik szívesen egy-egy tesztnek vetnék alá lakásukat, panziójukat. A lényeg: csak olyanok keressenek, akik ÓRÁKRA IS KIADNAK HELYET! Köszönöm!

 

Szólj hozzá!

Címkék: vendégház panzió búvóhely szoba órákra lakás órákra ha van kivel de nincs hol kiadó kálvin térnél kiadó xvi kerületben kiadó v kerületben búvóhelyek kiadó órákra kiadó 3kerületben


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr322065598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása