Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.06.16. 09:03 Bazsi2010

Búvóhely órákra kiadó: ma a Csepeli Park Panziót vesézzük ki!

Búvóhely órákra kiadó: ma a Csepeli Park Panziót vesézzük ki!

 

Igaz hogy tegnapra ígértem az új hely teszteredményeit, de hát olyan sok dolgom volt (napozás, strandon lubickolás, mellette egy-egy sör leküldése), kénytelen voltam eme szükségleteimet is kielégíteni. Főleg hogy ma már esik megint az eső (azért most örülök neki).:-) De jó lenn ha már sütne megint a nap.

Na, de gondolom nem az én hülyeségeimre vagytok kíváncsiak?!

Ahogy ígértem, ma az egyik olvasónk (Józsi) „ajánlásával” került be a Csepeli Park Panzió kicsiny gyűjteményünkbe. A macskaköröm szándékos, mert ahogy ö fogalmazott: „Hihetetlen hogy manapság képes egy panzió 6000Ft-ot elkérni 3 órára. Elmennek a….”

A többit nem részletezném.

 

És valóban… a Csepeli Park Panzió árlistájában jól láthatóan feltüntették hogy a szobák órákra is bérelhetőek, na de 6000Ft/3óra?! Én már a III.kerületi VENGÉGHÁZON is ki voltam bukva (ha emlékeztek még rá, 4000Ft volt egy óra náluk!!!). Úgy tűnik ebben a Panzióban sem a magyarok pénztárcáját nézték amikor kialakították a „pár órás” árakat.

 

De ha nem, akkor:

- Csepelen milyen más vendégkörre számítanak?! A németekre, vagy az osztrákokra?! Akik átutazóban beugranak és kivesznek egy szobát pár órácskára?!

- Vagy a Budapestiekre, akik egész biztos kimásznak majd a „könnyen megközelíthető” Csepel-szigetre?! 6000Ft/3órárért, amikor az eddigi legtöbb pontot kapott Kálvin Téri lakásban (ami a belvárosban található!!!!) 3500Ft/3 óra, és még egy-egy ital is benne van a foglalás árában?! Ha így nézzük akkor a Kálvin Téren sanszosan több turista (német, osztrák) fordul meg, mint Csepelen.

 

Minden esetre, ha Csepelen jársz és egy helyet keresel pár órára akkor itt foglalhatsz:

http://www.park-panzio.hu/

 

Most pedig lássuk mit is kapunk a pénzünkért (pár órás foglalás során):

 

Értékelés:

 

Hely: 10/4 Nem elég hogy Csepelen van, (ha bedugul a Gubacsi és a Kvassay híd akkor elég nehéz lesz bejutni, illetve ki is), de még Csepel másik felén fekszik a Panzió (majdnem a temetőnél!) A hely maximum a Halásztelekieknek vagy a Tökölieknek lenne jó.

 

Megközelítés: 10/4 Fentebb ezt már részleteztem. Rossz helyen van.

 

Parkolás: 10/10 Ingyenes (valami pozitívum).:-)

 

Lakás/szoba: 10/10 A szobák szépek (a képek alapján), de mivel mi azt nézzük hogy egy órára mennyit kell fizetni nem olcsóak. 6000Ft/3óra. Borsos. Főleg hogy még ki is kell kocsikázni oda, mert bkv-val csak bátraknak ajánlom.

 

Szoba szerviz: 10/2 Nincs tudomásunk róla (Józsi amikor ott járt ezt nem vette igénybe, ha volt is) Minden esetre van kávézó és bár is. Szóval kap egy kettest. Azért is mert van extra szolgáltatás is. Ingyenes WLAN. De hát aki pár órára megy azt ez nem nagyon érdekli.

 

A Csepeli Park Panzió így a maximálisan elérhető 50 pontból, 30-at ért el. Ezzel csak a III.kerületi Vendégházat sikerült lenyomnia. Továbbra is a Kálvin Téri lakás vezet pontozás terén.

Emlékeztetőül, az eddig értékelt helyek (csak olyanok ahol szoba órákra is kiadó!):

 

Az első és legtöbb pontot elnyert hely (A LEGJOBBAN AJÁNLOTT!):

V.kerület (Belváros) Kálvin Téri lakás (órákra is!). Ö az eddigi legtöbb pontszámot elért versenyzőnk. És még diák kedvezmény is van!:-)

Az második helyezett (Szintén AJÁNLOTT kategória!):

XVI.kerület (Külváros) Boszi panzió (Jakuzzi, Swingers hinta és minden mi szem, szűjnak ingere.. és nem csak annak) :-)

A harmadik helyezett (Szintén AJÁNLOTT kategória!):

Szoba pár órára XIV.kerületben: Dominik Panzió

A negyedik helyezett:

XXI. kerület Csepeli Park panzió – órákra is!

Az ötödik helyezett (vissza esett a listában!):

 III.kerület (Óbuda) Vendégház órákra is!

A fenti helyeket már teszteltem vagy tesztelte valamelyik olvasónk. :-) Ha tudtok olyan lakásokat, panziókat amik kiadók órákra is, írjatok nekem! Vagy ha pozitív illetve negatív élményetek volt, azt is osszátok meg velem!

Kritikákat, mocskolódást, dicséretet ide várok: szobaorakrablog@gmail.com

 

Teszteljétek ti is, és ajánljatok új helyeket!

 

Köszönet Józsinak a beszámolóért!:-)

 

Szólj hozzá!

Címkék: szoba órákra lakás órákra v kerületben órákra ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra kálvin térnél órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr212085375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása