Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.11.18. 08:12 Bazsi2010

Újabb EXCLUSIVE lakás került a piacra a VIII. kerületben a CORVIN SÉTÁNY-on! Ingyenes parkolással! Naná hogy órákra! :-)

A lakás EXCLUSIVE! Az új belvárosban, a CORVIN SÉTÁNY-on található! Rögtön a Corvin bevásárló központ mögött! (Mégis csendes, diszkrét utcáról nyílik a bejárat). Az új lakás jellemzői: új építésű ház. (A Corvin sétány elnyerte az "Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje cím"-et). Ízlésesen kialakított fürdővel, belső szikla kerttel, extrán felszerelt konyhával, és természetesen hatalmas francia ággyal (IKEA-s bútorokkal) várja a búvóhelyre vágyókat. INGYENES a parkolás a környék utcáiban!!! (Ha mégis őrzött parkolót szeretnél, akkor a Corvin bevásárló központ parkolójában az első 4 óra ingyenes, és az csak fél perc séta a lakástól.)

A kényelemről itt is franciaágy gondoskodik, amihez ízlésesen kialakított fürdő , valamint jól felszerelt konyha párosul.

Itt is midnen IKEA-s bútorokkal berendezett, mint a többi lakásuk esetében. Már alig várjuk hogy letesztelhessük! Ha valaki megelőz az sem baj, csak kérlek írjátok meg a véleményeteket a lakásról. Köszönöjük!

Addig pedig tesztelni!!!! :-)))

Bővebb infot itt találtok amúgy: http://lakasorakra.atw.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: búvóhely szoba órákra lakás órákra ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr982456447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása