Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2012.02.01. 23:01 Bazsi2010

BÚVÓHELY KIADÓ PÁR ÓRÁRA A XIII.kerületben - Új építésű házban!

 buvohely-budapest.com: Már 4000Ft/2óra/2 fő-től bérelhetsz nálunk lakást!

Búvóhely kiadó a XIII.kerületben található, új építésű házban! Az Árpád híd és a Dózsa György út között, csupán pár percre a metrótól! (Mégis csendes, diszkrét utcáról nyílik a bejárat). Az új lakás jellemzői: új építésű ház, nagy nappali, külön hálószoba.  Ízlésesen kialakított fürdővel, extrán felszerelt konyhával, és természetesen hatalmas francia ággyal várja a búvóhelyre vágyókat. INGYENES parkolással!  (Ez ügyben kérdezd a szolgáltatót):-) (Ha mégis őrzött parkolót szeretnél, akkor egy utcával odébb a Süllő utcában találsz, és az csak fél perc séta a lakástól. A kedvező árról már nem is szólva).

Bővebb infot itt találtok:  http://buvohely-budapest.com/  illetve ezen a számon: +36-30-676-2996

 Búvóhely Kálvin Tér, Búvóhely Budapest, Búvóhely V.kerületben, Búvóhely a belvárosban, Búvóhely pároknak, Búvóhely kiadó pár órára, Budapest búvóhely, lakás, szoba, találkahely pár órára kiadó, bérlés, bérlet, Csendes búvóhely, Diszkrét hely pároknak, Diszkrét szoba pároknak, bérelheto Budapest, olcsó szállás, apartman, szex, sex, lakás órákra,lopott órák, kiadó lakás órákra, kiadó apartman órákra, diszkrét lakás, buvohely, búvóhely órákra, búvóhely kiadó, búvóhely budapesten, titkos búvóhely, titkos randevú, van kivel, de nincs hol, kiadó randevúra, búvóhelyek, titkos randevú, lakás_órákra, lakas_orakra, randikuckó, randikucko, buvohelybudapest, búvóhely_budapest, talalkahely, találkahely, randihely, kiado_buvohely, kiadó_búvóhely, buvohelybudapesten, búvóhely_budapesten,

Szólj hozzá!

Címkék: budapest a kiadó pár tér kálvin órára belvárosban búvóhely pároknak v.kerületben


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr254046490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása