Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.01.14. 12:24 Bazsi2010

Búvóhely Dunaharaszti (e-mail ajánlással)

Újabb búvóhelyről kaptunk infot, ma a Dunaharasztiaknak kedvezünk egy randikuckóval. :-) Egész pontosan egy vendégházról van szó a Dunaharaszti Bezerédy lakóparkban. Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is! Illetve ha a Dunaharaszti vendégház tulajdonosa olvassa a bejegyzést és szívesen látna bennünket, mi magunk is szemügyre vennénk az apartmant).


Az ajánlás:

A vendégházunkban szállás lehetőséget nyújt 1 napra is akár, de lehet hosszabb távra is. A szállás lehetséges reggelivel és félpanziós ellátással is igény esetén.

- Minden szobában Internet kapcsolat ! (WIFI)

- Minden szobában saját fürdőszoba, kábel TV van a vendégek kényelmének érdekében.

- A szobák alapvetően 2 ágyasak de pótágyazhatóak + 1 ággyal.

- Van egy 4 személyes szoba is, melyet kimondottan a családosok részére tartanak fent.

Az árak:

Egy szoba ára 6800Ft+ÁFA 1 főre naponta.
Amennyiben 2 fő veszi igénybe a szolgáltatást, 8500Ft+ÁFA/nap az ár 2 fő részére.

Reggeli lehetőség ára: 1000Ft+ÁFA

És a lényeg: Búvóhely szolgáltatás: 4800Ft/alkalom
"Amennyiben egyedi elképzelése, kérdése lenne, esetleg csak néhány órára szeretné egyik szobánkat kibérelni, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, aki készséggel tájékoztatni fogja Önt a felmerülő kérdéseivel kapcsolatban. 
Búvóhely szolgáltatás: 4800Ft/alkalom"

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is! Illetve ha a Dunaharaszti vendégház tulajdonosa olvassa a bejegyzést és szívesen látna bennünket, mi magunk is szemügyre vennénk az apartmant).

Elérhetőség:

Dunaharaszti
Telefon:06-24-370-392, Mobil: 06-20/389-0941

4 komment

Címkék: kiadó vendégház panzió búvóhely szoba órákra kiadó szoba búvóhelyek pároknak órákra búvóhely dunaharaszti panzió dunaharaszti vendégház dunaharaszti dunaharaszti búvóhely búvóhely pároknak dunaharaszti


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr185017429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bambi11 2016.10.24. 16:38:08

A búvóhely szolgáltatás nem létezik és a feltüntetett árak is elavultak.

Bazsi2010 2016.12.27. 14:30:26

Kedves Bambi11!

Köszönjük a jelzésed! A fenti hellyel kapcsolatban ha másnak is van tapasztalata kérjük jelezze. Vagy ha valaki tud másik búvóhelyet ott a közelben. Köszönjük!

Camino Panzio Hajdu Kriztina 2019.01.26. 15:06:23

A szolgáltatás a Camino Panzióban nem létezik.Sanos nem tuduk hogyan kell ezt töröltetni,Kérjük ne hívjanak ilyen ügyben minket.

Camino Panzio Hajdu Kriztina 2019.01.26. 15:11:30

Tisztelt admin,törölje kérem ezt a hirdetést!,vagy segítséget kérek a törléshez .
süti beállítások módosítása