Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.01.14. 13:18 Bazsi2010

Megtévesztő hirdető - Fekete Listára

Hamar megszületett az első fekete bárányunk. Törzs olvasónk hívta fel a figyelmet egy szolgáltatóra akinél jártak és enyhén szólva nem azt kapták amit hirdettek.


A tények: Emese és barátja lakást foglalt egy hirdetés alapján: http://budapest.olx.hu/buvohely-budapesten-tobb-helyszinen-4-000-ft-2-ora-iid-470481347 (csak jelzem kár törölni a hirdetést, mert lementettük! A Google meg amúgy is cache-be teszi.)

Tehát Emese felhívta és le is foglalta a lakást a hirdetésben szereplő kép alapján

A szolgáltató honlapján így "favorizálja" magát: "A visszajelzések alapján Budapesten a mi búvóhelyünk a legjobb, legminőségibb. Próbálj ki nyugodtan másokat is, úgyis nálunk fogsz kikötni, ha csak a szerelmeddel szeretnél foglalkozni abban a pár órában, és nem a régi bútorokkal, vagy a szaggal. "

Nos, Emese és barátja erre a hirdetésre jelentkezett, és ezt várta:

image_125.jpg

Viszont ezt kapták:

image_126.jpgA helyszínen nyoma sem volt a hirdetésben szereplő lakásnak. Vicces a hirdető megjegyzése is a honlapján: "A visszajelzések alapján Budapesten a mi búvóhelyünk a legjobb, legminőségibb. Próbálj ki nyugodtan másokat is, úgyis nálunk fogsz kikötni, ha csak a szerelmeddel szeretnél foglalkozni abban a pár órában, és nem a régi bútorokkal, vagy a szaggal. " Főleg ha az utóbbi képekre pillantunk. Emese és barátja e-mailben tájékoztatott bennünket a megtévesztő hirdetésről, aminek utána is jártunk:

A szolgáltató több weboldalt is üzemeltet (Emese levele után egyiket sem ajánljuk!):

http://buvohely-budapest.org

http://lakasparorara.com

http://www.buvohelyek.hu

http://buvohely.biz

http://szobaparorara.com

Mindenhol ezzel a telefonszámmal és e-mail címmel hirdet: 0620/474-6623 E-mail: kapcsolat@buvohely-budapest.org

További nyomozásunk során az is kiderült hogy a sok weboldala közül az egyik (http://buvohelybudapesten.net) a nálunk már régebben tesztelt http://buvohely.eu  koppintása (ugyanazt a sablont használták fel).

Konklúzió:

A fent említett hirdető erősen megtévesztő hirdetésekkel, koppintott weboldalakkal reklámoz. Az olvasónk kifejezetten "lelakottnak" nevezte a lakást. Javasoljuk kerüld el a fent felsorolt weboldalakat és a 0620/474-6623-as telefonszámot.

Megjegyzés:

Várjuk a hirdető (szolgáltató) részéről is a választ, észrevételt:

szobaorakrablog@gmail.com

Jó tanács a szolgáltatónak:

Legyen kreatív és egyedi. Nem baj a több weboldal, de a valóságot mutassa, vagy ha nem akkor legalább tegye oda: " a kép csak illusztráció". :-)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr465017529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása