Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.09. 13:10 Bazsi2010

Búvóhely már van (mert itt találsz eleget!), de még nincs kivel?! Elindult a VISZONY.HU! :-)

Tőlünk már megszokhattátok hogy búvóhelyeket, apartmanokat és panziókat ajánlunk nektek. Most kivételesen Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresőjéről lesz szó. Mert már ilyen is van! :-)

A VISZONY.HU-n a már kapcsolatban élők találhatnak alkalmi, vagy állandó partnert maguknak. Érdemes ellátogatni az oldalra: http://www.viszony.hu/

És ha már megtaláltátok a keresett partnert, keresetek egy igényes búvóhelyet ahol találkozhattok és eltölthettek pár kellemes órát. Ehhez pedig nem kell más minthogy mazsolázzatok az általunk tesztelt Budapesti, illetve vidéki búvóhelyek között:

Legjobban ajánlott apartmanok:

http://szobaorakra.blog.hu/2013/09/09/buvohelyek_budapesten_es_videken_a_legjobban_ajanlott_apartmanok_664

De arra is vigyázz hogy át ne verjenek. Itt találod a Fekete Listát, avagy hová NE VIDD a párod:

http://szobaorakra.blog.hu/2013/09/09/fekete_lista_avagy_hova_ne_vidd_a_parod_655

images_171.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: társkereső viszony buvohely búvóhely búvóhelyek búvóhely budapesten búvóhely budapest búvóhely pest búvóhelyek budapesten corvin búvóhely búvóhely corvin buvohely corvin búvóhelyek corvin viszony hu kapcsolatban élők társkeresője búvóhely buda corvin buvohely corvin búvóhelyek


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr955503334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása