Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.12. 21:19 Bazsi2010

Újabb Siófoki búvóhely! (e-mail ajánlással érkezett - még friss és forró) :-)

Újabb búvóhelyről kaptunk infot, ma egy újabb Siófoki búvóhelyet mutatunk be nektek. Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_173.jpg

Az ajánlás:

A szolgáltató nemes egyszerűséggel csak a "világ legjobb búvóhelyeként" emlegeti honlapján apartmanját.:-) Egyébként egy "aranyos, otthonos apartmanról" van szó.

Árak:

3 óra-4000Ft.

Plusz 30perc-500Ft

2 1órától reggel 8 óráig-7000Ft.

Reggel 9 órától 16 óráig-7000Ft.

Hétvége Szombat reggeltől vasárnap estig 09-16-óráig 14000Ft.

Kérés bekészítés 2000ft+ a árú értéke.(virág pezsgő...stb.)

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőség:


Mobil: 06-70/556-4058

Képeket és bővebb info-t itt találtok: http://intimfeszek.webnode.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: buvohely kiadó apartman búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba búvóhelyek búvóhely órákra lakás pár órára buvohelyek szoba órára búvóhely Siófok Siófoki búvóhely apartman órákra buvohely órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr155509486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása