Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.13. 13:30 Bazsi2010

Győr közeli búvóhely! (e-mail ajánlással érkezett)

Újabb búvóhelyről kaptunk infot, egy Veszprém közeli búvóhelyet mutatunk be nektek. Fogadjátok szeretettel! (Köszönet Imrének a tippért!) Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_178.jpg

Az ajánlás:

Győr közelében, igény szerint pár órára – napra bérelhető búvóhely. A szállás az 1-es főúton az M1-es autópályától pár percre található. Vonattal és autóbusszal is könnyen megközelíthető a település. Parkolási lehetőség a zárt, parkosított, térkövezett udvaron. Természetesen az utcán is lehet parkolni.

Édes finomság bon-bon, folyékony szappan, lepedő, ágynemű, törölköző, papír kéztörlő bekészítve a szobába.

Speciális hangulatú szoba ismertető:
A szoba, elszeparált, hangulatos, zárható kis előtérből közelíthető meg ahol fésülködő asztal + szék található, innen nyílik, a teljesen új kialakítású zárható fürdő szobás szoba. A diszkrét, hangulatos, kis alapterületű búvóhely, meghitt világítással. Tantra fotellal! (kábel tv, Wifi,) A fürdő szoba romantikus stílusú, zuhanyzós.

Árak:

images_177.jpg

Akciós napok:

Szombat, Vasárnap, Hétfő.
9-17 óra között, kedvezményes áron: 4500Ft / alkalom.
(egyéb időpont igény esetén , normál árlista)
A kedvezményes ár tetszőleges időtartamra, minden szoba típusra, legkésőbb 17 órai távozással érvényes!

 

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 30 273 4757 (07-21 óra közti időpontban.)


Képeket és bővebb info-t itt találtok: http://www.diszkret.com/index.html

4 komment

Címkék: buvohely vendégház panzió búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra buvohelyek Búvóhely Budapest búvóhely Veszprém Veszprémi búvóhely Veszprém búvóhely Corvin búvóhely Búvóhely Corvin Búvóhely Corvin Negyed Búvóhely Corvin sétány Corvin búvóhelyek Búvóhelyek Budapesten Búvóhelyek Budapest


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr125510849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hewitt 2015.04.14. 22:13:21

Szóval. Múlt héten voltunk ott az én Titkos Szerelmemmel. Sajna mindkettőnnek család,gyerekek után jött a nagy szerelem,de nem akarunk fájdalmat okozni senkinek,így titokban bújunk össze néha-néha...eddig megoldottuk máshogy,de elfogytak sajnos a jól bevált helyek...szóval először voltunk ilyen helyen.
Számkijelzős telefont vesznek csak fel, ezért mínusz pont jár...egy nappal a tervezett együttlét előtt foglaltam...a helységet megmondták. Másnap reggel a fél10es foglalás előtt kellett telefonálnom fél órával,amikor is a pontos címet megtudtam. Odaérkezéskor még egy telefon a ház előt, nyitotta a "házinéni" egyből a kaput. Udvar mélyére be, kocsiból ki,diszkrét bemutatkozás után egy külső lépcsőn fel a tetőtérbe. A végén kaput saját erőből nyitni, kulcsot a kapu melletti postalábába kellett dobni. Pénzt a szobában hagyni, 5000 egy óra, utána óránként plusz 500. A szoba remek,tiszta,a Tantra fotel szuper :-) összeségében oké volt, bár összehasonlítási alapom nemigen van. ..
Negatívumok:
-forgalmas környék, közvetlen a panzió mellett posta, templom, kitűnő átutazó párnak,de győrieknek...személy szerint nem tudok róla,hogy az adott helységben(abda) van-e ismerősöm,de nem tudhattam,hogy nem botlok-e bele mondjuk utána, kapubecsukás közben mondjuk a haverom keresztanyjába,aki épp ott lakik,csak én nem tudtam róla...
-pozítívumként annyi,hogy szoba nagyon rendben volt,a fizetés,távozás oké volt, nem kellett egy jó kis menet utána vigyorgó portásbácsi szemébe nézni :-) de így összeségében olyannak,aki környékbeli, kicsit rizikósnak tűnik bukás szempontjából :-)

Bazsi2010 2015.05.24. 10:36:58

Kedves Hewitt!

Köszönjük a részletes beszámolód! :-) Ez mindenki számára hasznos információkat tartalmazott aki Győr környékén keres búvóhelyet a párjával.

Üdv,
Bazsi

Hewitt 2016.02.29. 23:02:40

Hello Mindenki!
Így közel egy év távlatából...nagyjából kéthetente igénybe vesszük a szobát, így most már törzsvendégnek mondhatjuk magunkat:-) a beszámolóban írtak így egy év után is megállják a helyüket, ismerősbe még nem botlottunk,remélem,ez így is marad. Mindenkinek ajánlom, ami az egyetlen negatívum, távozáskor,érkezéskor, hogy lehetne elektromos kapu, s akkor még ennyit sem látnának belőlünk a kapu előtt :-)

Bazsi2010 2016.12.27. 14:22:32

Kedves Hewitt!

Köszönjük a részletes beszámolód! :-)

Üdv,
Bazsi
süti beállítások módosítása