Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.14. 12:35 Bazsi2010

Búvóhely Szegeden! (e-mail ajánlással)

Most egy Szeged közeli búvóhelyről számolhatunk be nektek. A Fagyöngy panzió Szegedtől csupán 6 km-re található (a régi 5-ös úton Kistelek irányába) a főúttól kb. 150 m-re. (Köszönet Gézának és párjának Zsófinak, a beküldött ajánlatért!) Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_180.jpg

Az ajánlás:

"A Fagyöngy Panzió Szegedtől mindössze 6 km-re (a régi 5-ös úton Kistelek irányába) a főúttól kb. 150 m-re található idilli, nyugodt környezetben.

Minden olyan kedves vendégünket szeretettel várunk, akik igénylik a programokkal teli Szeged közelségét, de mégis megpihenni jönnek el hozzánk, ahol tücsökciripelésre alhatnak, és madárcsicsergésre ébredhetnek.

Bátran keressék meg panziónkat azok is akik csupán pár órára szeretnének a világ zaja elől elbújni egy diszkrét találkahelyen Szeged mellett.

Egyéni kialakítású ágyainkkal, sarokkádas fürdőszobáinkkal nappal is nagyon szívesen biztosítunk búvóhelyet kedves vendégeiknek Szegedtől nem messze, amennyiben panziónk elnyerte tetszésüket.

A panzióban 7 szoba várja a pihenni vágyókat, melyekben max. 19 fő részére tudunk szállást biztosítani.

Szobáink: két-, három- és négyágyasak.

A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, klímával és WIFI kapcsolattal."

Árak:

KÉTÁGYAS SZOBA: 12.000 Ft / éjszaka / 2 fő
PÓTÁGY: 4.000 Ft / éjszaka / fő

Idegenforgalmi adó: 200 Ft/fő/ éjszaka (18-70 éves korig)

Napközben kétágyas szoba: 5.000 Ft / alkalom /érkezés 07-18 óráig, max. 6 óra időtartamra
(fentitől eltérő érkezés vagy 6 órát meghaladó időtartam esetén felárat számolunk)

Klíma használat: (igény szerint) 1.000 Ft / éjszaka ill. alkalom
*A fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/65-44-137

Képeket és bővebb info-t itt találtok: http://fagyongypanzio.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: buvohely vendégház szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra buvohelyek Búvóhely Budapest búvóhely Corvin sétány Corvin búvóhely Búvóhely Corvin Búvóhely Szeged Szegedi búvóhely Búvóhely Szegeden Búvóhely Szeged mellett Búvóhely Budapesten Búvóhely búvóhely Corvin Negyed Szedei panzió Panzió Szeged Panzió Szeged mellett Fagyöngy panzió


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr625513159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása