Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.17. 14:19 Bazsi2010

Megtévesztő hirdető Budapesten a Nyugatinál: Titkostali.com - Fekete Listára

Újabb megtévesztő szolgáltatóról kaptunk visszajelzést tőletek. Most nem a lakás tisztaságáról, és nem is a búvóhely felszereltségéről van szó. Hanem a meghirdetett árakról.


Pisti egy hirdetésre lett figyelmes a Google-ben, a www.titkostali.com reklámjára:

images_215.jpgNem is az ár vonzotta elsősorban Pistit, hanem az hogy a Nyugati közelében keresett maguknak egy búvóhelyet. Így a hirdetésre kattintva meglepetten olvasta a hirdető weboldalán az árakat:

images_214.jpg

A képek magukért beszélnek. A hirdetésben szereplő "3 óra 4000Ft a legjobb ár" nem éppen a weboldalon szereplő "Három óra 7000Ft"-al egyező összeg.
Pistiéknek még szerencséjük volt hogy a helyszínre érkezés előtt kiderült a megtévesztő ár. A rosszabb eset az amikor lefoglaljuk a búvóhelyet (mondjuk 4000Ft-ért) és a helyszínen derül ki hogy ez 5000 lesz. A fenti példa alapján akár 7000Ft is lehet. Hangsúlyozzuk: ez 100-ból 1 hirdetőnél fordulhat elő! A korrekt szolgáltatók soha sem tévesztik meg a búvóhelyet keresőket! A fenti példa egy dologra jó: hogy újabb szolgáltató kerüljön fel a fekete listánkra! :-)

Ha a fenti búvóhely üzemeltetője megjegyzést fűzne a bejegyzéshez, szívesen várjuk a reakcióját (e-mail címünkre vagy kommentben).

Szobaorakra.blog.hu Csapata

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fekete lista búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr55520627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása