Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.19. 20:26 Bazsi2010

Búvóhely Hajdúszoboszló! (e-mail ajánlással)

Ma egy Hajdúszoboszlói búvóhelyről számolhatunk be nektek. (Hajdúszoboszló Debrecentől 20km-re, Budapesttől 200km-re található). A búvóhely érdekessége hogy nem tesznek különbséget akkor sem ha "más" a szexuális beállítottságunk. Valamint az hogy az ár egységes, nem órákra szabott. A helyet Zsófi és párja ajánlotta nekünk, amit ezúton is köszönünk!  Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_247.jpg

Az ajánlás:

Hajdúszoboszló Debrecentől 20km-re, Budapesttől 200km-re fekszik.

 Európa egyik legszebb fürdővárosában várjuk az ide érkező párokat.

 Van kivel, de nincs hol? - Gyertek el vidékre és érezzétek jól magatokat.

 

 Mottónk: `Egy hely, ahol szabad. Egy hely, ahol titokban marad!`

 

 Szálláshelyünk egy teljesen felszerelt 2 ágyas garzon lakás egy új építésű társasházban.

Szolgáltatásaink: lakás kiadása pároknak, fogyóeszközök biztosítása, parkolás az udvarban, illetve a környéken 500 m-en belül több helyen ingyenesen lehetséges.

 

Árak:

Áraink: 2 fő részére 3.500 Ft / alkalom (akár 1 egész nap). Nem számolunk felárat óránként, egységesen ennyit fizet minden vendégünk. Szexuális identitás alapján nem teszünk különbséget a párok közt. Fontos számunkra a diszkréció, így mi is elvárjuk vendégeinktől a megfelelő magatartást a hálószobán kívül. Tilos természetesen kárt okozni a berendezésben és az ágyneműkben egyaránt. Mikor érkeztek, a lakásban senki sem lesz, a kulcsokat előre oda tudjuk adni, a telefonos egyeztetés után. Kellemes együttlétet kívánunk! ;)

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Web: http://buvohely.netai.net/index.php?oldal=szallas

Telefonszám: 06-30-511-0055

2 komment

Címkék: buvohely randihely búvóhely szoba órákra lakás órákra találkahely búvóhelyek randikuckó lakás pár órára szoba pár órára buvohelyek búvóhely corvin sétány corvin sétány búvóhely corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhely corvin negyed ha kell egy lakás szerelmi kuckó búvóhely hajdúszoboszló hajdúszoboszló búvóhely hajdúszoboszlói búvóhely diszkrét búvóhely igényes búvóhely néhány órára


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr805524212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

levi7010 2016.03.25. 13:14:53

A számon előfizető nem kpcsolható.

Bazsi2010 2016.12.27. 14:26:43

Kedves levi7010!

Köszönjük észrevételed. Kérlek ha tudsz másik Hajdúszoboszlói búvóhelyet küldd be nekünk. Továbbá ha a fent említett búvóhely elérhetőségéről tud valaki, valamit az értesítsen minket. Köszönjük.
süti beállítások módosítása