Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.23. 15:24 Bazsi2010

Ismét egy Búvóhely Budapesten: Búvóhely Déli pályaudvar

Ismét a Budapesti búvóhely keresők kedvében járhatunk, mert egy újabb fővárosi búvóhelyet mutathatunk be: Búvóhely Budán a Déli pályaudvarnál. Köszönjük az infot Petinek. Tőletek pedig továbbra is várjuk a búvóhely ajánlásokat a blogba. Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_277.jpg

Az ajánlás:

"zeretnél otthonos környezetben, nyugodt körülmények között romantikus órákat tölteni választottaddal?Lakást keresel órákra? Búvóhelyet Budán? Szeretnéd megajándékozni,de ötleted sincs mivel és hogyan? Nálunk megtalálod a választ! Ajándékozz élményt pár óra alatt búvóhelyünkön, ajándék a testnek és a léleknek.Kikapcsolódás pár órára a Déli Pályaudvar szomszédságában teljes diszkrécióval. Teljesen felszerelt lakás, ahol mindig tisztaság és friss ágynemű vár. Tisztálkodási, felfrissülési lehetőség van. Nézd meg honlapunkat, mit ajánlunk Neked. Lehetőséged van születésnapot,évfordulót vagy bármilyen adódó alkalmat megünnepelni nálunk.Ha csak átutazóban vagy, nálunk megpihenhetsz."

Árak:

images_276.jpg
 

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Web: http://buvohely-deli.hu

E-mail: delibuvohely@gmail.com

Telefonszám: +36-30-972-3065

Szólj hozzá!

Címkék: vendégház búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra búvóhely budapest corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhely corvin negyed búvóhely corvin-sétány búvóhely Déli pályaudvar búvóhely Buda szoba órákra Budán lakás órákra Budán Budai búvóhely búvóhely Budán búvóhely Déli


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr735529893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása