Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.26. 13:08 Bazsi2010

Búvóhely Fekete Lista - Ide NE vidd a partnered ha jót akarsz!

Ha azt tervezed hogy kibérelsz pár órára egy búvóhelyet Budapesten vagy vidéken jól jöhet egy lista ami abban segíthet hogy melyek azok a helyek ahová semmi esetre se vidd a párod, mert csak megtévesztenek, átvernek. Ezért mi, a szobaorakra.blog.hu szerkesztői elkészítettük a Fekete Listánkat az országban található problémás, megtévesztő búvóhelyekről. Hangsúlyozzuk: nem ez alapján kell általánosítani, mert a legtöbb búvóhely kiadórendes, korrekt szolgáltató.

De sajnos mindig akad egy-két olyan Budapesti vagy vidéki búvóhely ahová nem szívesen menne vissza az ember (mert rossz szájízzel távozott amikor ott járt). Lehet az ok bármi: nem volt tiszta a randikuckó, nem volt törcsi, sötétítő az ablakon, vagy csak bunkó volt a "tulaj". Szerencsére ezek NEM általános esetek, inkább kirívóak. Mondhatni alig-alig akadnak. Mégis úgy döntöttünk készítünk egy listát ezekről a problémás helyekről, ezt a listát időközönként közzé is tesszük. Hogy TI már ne járjatok pórul! Tanuljatok mások hibájából, olvassátok rendszeresen a Fekete Listánkat!

buvohely_fekete_lista.jpg

FEKETE LISTA a blogokról, weboldalakról, a problémás, megtévesztő szolgáltatókról, akik búvóhelyet, apartmant, szobát pár órára, lakás pár órára kínálnak a neten. (Olvasói visszajelzések alapján egyik szolgáltató sem ajánlott - megtévesztő szolgáltatók):

http://titkostali.com/

http://buvohely-budapest.org

http://lakasparorara.com

http://www.buvohelyek.hu

http://buvohely.biz

http://szobaparorara.com

https://www.facebook.com/pages/buvohelyekhu/306498642797798?ref=hl

http://buvohely.wordpress.com/

http://buvohelyeken.blog.hu/

FEKETE LISTA (telefonszámok) Javasoljuk NE ezeket a számokat hívd ha a kedveseddel el szeretnél tölteni pár órát:

- 06 20 474-6623

- 06 30 892-7484

Ha te is jártál már olyan helyen ahol rossz élmények vártak rátok kérlek írjátok meg nekünk (e-mailben)! Köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: vendégház fekete lista panzió randihely búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba találkahely ha van kivel de nincs hol búvóhelyek pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra randikuckó ha kell egy lakás


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr315534611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása