Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.09.30. 22:39 Bazsi2010

Búvóhely Fekete Lista - Ide NE vidd a kedvesed!

Ha azt tervezed hogy kibérelsz pár órára egy búvóhelyet Budapesten vagy vidéken jól jöhet egy lista ami abban segíthet hogy melyek azok a helyek ahová semmi esetre se vidd a párod, mert csak megtévesztenek, átvernek. Ezért mi, a szobaorakra.blog.hu szerkesztői elkészítettük a Fekete Listánkat az országban található problémás, megtévesztő búvóhelyekről. Hangsúlyozzuk: nem ez alapján kell általánosítani, mert a legtöbb búvóhely kiadórendes, korrekt szolgáltató.

De sajnos mindig akad egy-két olyan Budapesti vagy vidéki búvóhely ahová nem szívesen menne vissza az ember (mert rossz szájízzel távozott amikor ott járt). Lehet az ok bármi: nem volt tiszta a randikuckó, nem volt törcsi, sötétítő az ablakon, vagy csak bunkó volt a "tulaj". Szerencsére ezek NEM általános esetek, inkább kirívóak. Mondhatni alig-alig akadnak. Mégis úgy döntöttünk készítünk egy listát ezekről a problémás helyekről, ezt a listát időközönként közzé is tesszük. Hogy TI már ne járjatok pórul! Tanuljatok mások hibájából, olvassátok rendszeresen a Fekete Listánkat!

buvohely_fekete_lista.jpg

FEKETE LISTA a blogokról, weboldalakról, a problémás, megtévesztő szolgáltatókról, akik búvóhelyet, apartmant, szobát pár órára, lakás pár órára kínálnak a neten. (Olvasói visszajelzések alapján egyik szolgáltató sem ajánlott - megtévesztő szolgáltatók):

http://titkostali.com/

http://buvohely-budapest.org

http://lakasparorara.com

http://www.buvohelyek.hu

http://buvohely.biz

http://szobaparorara.com

https://www.facebook.com/pages/buvohelyekhu/306498642797798?ref=hl

http://buvohely.wordpress.com/

http://buvohelyeken.blog.hu/

FEKETE LISTA (telefonszámok) Javasoljuk NE ezeket a számokat hívd ha a kedveseddel el szeretnél tölteni pár órát:

- 06 20 474-6623

- 06 30 892-7484

Ha te is jártál már olyan helyen ahol rossz élmények vártak rátok kérlek írjátok meg nekünk (e-mailben)! Köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: fekete lista panzió búvóhely szoba órákra lakás órákra ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr685542787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása