Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.10.01. 17:00 Bazsi2010

Búvóhely a VII.kerületben! Lakás pár órára Budapesten kiadó :-) (e-mail ajánlással)

Ma egy Budapesti búvóhelyet ajánlunk a figyelmetekbe, ami Pesten a VII.kerületben található. A hely érdekessége hogy alapvetően panzióként üzemel. Ráadásul a szoba átvétel menete is különbözik az eddig megszokott "fogd és vidd" módszertől, ahol kifizettük a pénz az ott töltött órákért és nem kellett semmi papírt bemutatnunk. Itt papír is kell igaz senki sem nézi meg. Hogy is van ez?! Idézzük az oldalt:

"A szoba igénybevételéhez az átutazó kategóriás vendégeknek személyenként, személyi igazolványokat, és lakcím kártyákat (vagy útleveleket) kell saját maguknak behelyezni a saját vendégszobájukban található biztonsági széfbe az itt tartózkodásuk idejére.

A széfet a munkatársunk ott bezárja, ezért az irataik végig Önökkel együtt maradnak, tehát azokba senki sem tud bele tekinteni! Utazáskor a vendégek maguk veszik ki a saját szobai széfből az irataikat, amit a munkatársunk fog kinyitni."

Ha valaki szereti a kémes feelinget még élvezni is fogja ezt a fajta bérlést. :-) Köszönet a beküldőnek: Iminek és Ildinek. Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_301.jpg

Az ajánlás:


images_307.jpg

 

Árak:

images_305.jpg

images_306.jpg

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Web: http://www.hotel30.hu/?page=szobak_par_orara

E-mail: hotel30hungary@gmail.com

Telefonszám: 36 20 432 5200

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiadó panzió randihely búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba találkahely ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra búvóhely budapest búvóhely pest randikuckó lakás pár órára szoba pár órára búvóhely corvin sétány corvin búvóhely búvóhely corvin búvóhely corvin negyed búvóhely buda diszkrét búvóhely szoba órákra lakás órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr545545580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása