Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.10.03. 23:43 Bazsi2010

Újabb búvóhely Pécsen! (E-mail ajánlással) Ha van kivel, de nincs hol?! :-)

Nem rég került fel a blogba egy Pécsi búvóhely, a Mézesórák.hu és máris egy újabb pár órára kiadó lakásról kaptunk hírt. Úgy tűnik lassan a Pécsiek is dúskálhatnak a jobbnál jobb randikuckókban. :-) Na, de lássuk miről is van szó.

A beküldő (Karesz) egy telefon számot adott, ez alapján találtuk meg a szolgáltató blogját, illetve több hirdetését is a neten. Ennek a Pécsi búvóhelynek az az érdekessége hogy 3 főt is fogadnak. :-)

images_308.jpg

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a Pécsi búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Az ajánlás:

Szép vendégházban akár pár órára is, napközben szoba kiadó,tusolási lehetőséggel,ágyneművel,törölközővel.
Maximális diszkréció!
Ha nem akartok lebukni,használjátok ki ezt a titkos találkahelyet és érezzétek jól magatok!

Árak:

Első óra 2000FT/2fő
majd minden megkezdett óra 1000FT

Hárman is jöhettek,akkor az első óra 3000Ft

Ha esetleg éjszakára veszitek ki

Este 9től reggel 6-ig 3500FT/fő

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a Pécsi búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőség:

Web: http://pecsibuvohely.blogspot.hu/

Tel:06202319013

Cím:Pécs,Ignác utca 4

1 komment

Címkék: buvohely vendégház szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra buvohelyek búvóhely Corvin búvóhely Corvin negyed búvóhely Corvin sétány Corvin búvóhely búvóhely Pécs Pécsi búvóhely búvóhelyek Pécsen búvóhelyek Pécsett Pécsi búvóhelyek szoba pár órára Pécs lakás pár órára Pécs randikuckó Pécs találkahely Pécs randihely Pécs titkos lakás Pécs Pécsi buvohelyek Pécsi buvohely


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr865550788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pohlné Benkő Ibolya 2018.05.04. 15:53:52

Én már voltam itt a volt párommal. Kellemes eldugott és csendes hely. A képek és az árak is valósak
süti beállítások módosítása