Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.10.09. 22:33 Bazsi2010

Újabb Szegedi búvóhely (e-mail ajánlással)

Korábban már bemutattuk a Szegedi Fagyöngy panziót, most egy újabb Szegedi búvóhelyet ajánlunk a figyelmetekbe. Ez esetben egy magánszállásról van szó, egy privát és diszkrét lakás ami pár órára kiadó. Az ajánlást Vera küldte, amit ezúton is köszönünk. Sajnos weboldalt nem találtunk csak egy hirdetést (ezt is Vera küldte át nekünk). Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a Szegedi búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

images_314.jpg


Az ajánlás: (ami eléggé hasonlít egy Budapesti szolgáltató szövegére, javasoljuk az egyedi szövegek használatát) 

"DISZKRÉT BÚVÓHELY, SZOBA PÁR ÓRÁRA KIADÓ! Ha van kivel, de nincs hol!? Diszkrécióra vágysz? Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged! Illetve az általunk ajánlott szép, tiszta, nagyon diszkrét, Szegeden található lakásunkra. Teljes felszereltség, komplett konyha, fürdőszoba, szép ágyneműk és törölközők. Igazán kedvező feltételekkel és árakkal várunk! Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 21óráig, hétfőtől-vasárnapig, de nyitva tartásunk non-stop."

Árak:

nappal: 2 órára: 3000 Ft (persze ennél  több időre is foglalhatsz)

3 órára: 4000 Ft

4 órára: 5000 Ft

Éjszakára (20 és 08 óra között): 4000 Ft/3 óra 5000 Ft/4óra

Egész napra, éjszakával együtt (reggel 8- másnap reggel 8-ig): 10500 Ft

Teljes Éjszakára (20 és 08 óra között): 8000 Ft
2 napra (1 éjszaka, reggel 08-tól, másnap este 20 óráig): 15000 Ft

Egyéb más igények (új időpontok, üdítő, italok) megbeszélés szerint! Több időpont lefoglalása esetén kedvezmény!

images_315.jpg

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a Szegedi búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőség:

0620/454-48-65,

0670/431-21-85

Szólj hozzá!

Címkék: buvohely vendégház panzió búvóhely szoba órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak buvohelyek szoba órára szoba pároknak búvóhely corvin sétány búvóhely vidék búvóhely Corvin Búvóhely Budapest Corvin búvóhely Szegedi búvóhely Búvóhely Budapesten vidéki búvóhely búvóhely Szeged búvóhely vidéken kell egy lakás szoba órákra Budapest lakás órákra Budapest búvóhely órákra Budapest szoba pároknak BUdapest


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr655561217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása