Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2015.05.24. 11:06 Bazsi2010

Búvóhely Nyíregyházán! - Árváltozás miatt frissítve

A Nyíregyházi búvóhely beszámolóját a szolgáltató kérésére frissítettük. Illetve ö hívta fel a figyelmünket arra hogy árváltozás volt, ezért téves infók alapján hívják a vendégek. Hogy ezt, és a szolgáltató becsületé5t is helyre tegyük most módoltuk a bejegyzést.

Ha Nyíregyházán (vagy környékén) kell egy lakás ŐT keressétek! És mielőtt foglaltok, nézzétek meg a szolgáltató honlapját is. Köszönjük!

A korábbi beszámoló:

Újabb búvóhelyről kaptunk infot, egy titkos lakásról Nyíregyházán. Ez is a weboldal neve: www.titkoslakas.hu Fogadjátok szeretettel! (Köszönet Bettinek az ajánlásért!) Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

foto_402.jpg

Az ajánlás:

"A búvóhelyet kibérelheted pár órára vagy egy teljes éjszakára egyaránt.

Az igényesen berendezett búvóhelyen hangulatos szép hálószoba, és zuhanyzó található. Wifi, kábel tv, dvd, hangulatkeltő filmek/zenék :-) várnak. A nagyméretű tükrök valamint a különleges fény is az érzéki hatásokat szolgálják."

Árak:

Érdeklődj a szolgáltatónál: honlap linkje alább található.

Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. (Ha valaki jár, járt ott az írjon egy beszámolót róla és küldje be. Köszönjük az olvasók nevében is!

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30-391- 5843

Képeket és bővebb info-t itt találtok: http://www.titkoslakas.hu/index.html

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr887486954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki1010 2020.08.13. 14:28:23

Sziasztok!
Ez a hely már régen megszünt!
süti beállítások módosítása