Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2015.11.01. 22:39 Bazsi2010

Búvóhely (Panzió) Szolnok közelében

Mostanában mindenki Szolnok felől érdeklődött. Ha emlékeztek, illetve ha megnézitek a búvóhelylistánkat ( http://szobaorakra.blog.hu/2015/11/01/buvohely_budapesten_a_ix_keruletben ) akkor tudjátok hogy volt egy Szolnoki búvóhely az adatbázisunkban, ami sajnos megszűnt (legalábbis, nem elérhető már egy jó ideje).

Icu nevű olvasónknak hála, két öröm hírrel is szolgálhatunk Szolnoki búvóhely ügyében.

Az egyik az hogy Szolnoktól 7km-re (Zagyvarékas-on) van egy panzió, a neve Gabi Panzió. Ahol olcsón bérelhettek szobát a párotokkal.

foto_305.jpg

A Gabi Panzió a 32-es főút mellett van. Reggel 7-től este 22-ig várják az érkezőket.

A szobákhoz tartozik fürdőszoba, és TV is.

Az árak:

foto_306.jpg

 

Elérhetőség:

foto_307.jpg

 

Web: http://gabipanzio.uw.hu/

A bejegyzés elején említettem hogy az ajánlónk (Icu) két hírt is küldött nekünk. A másik az hogy Szolnokon állítólag működik egy magán lakás is. De ezzel kapcsolatban bővebb infót még nem tudunk. esetleg ha valaki hallott valamit, írja meg nekünk. Köszönjük! E-mail címünk a régi: szobaorakrablog@gmail.com 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: buvohely vendégház panzió búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely Szolnok Szolnoki búvóhely búvóhely Zagyvarékas Zagyvarékasi panzió Gabi Panzió Zagyvarékas Gabi Panzió Szolnok mellett


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr158042694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása