Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2010.12.21. 22:24 Bazsi2010

Újabb szolgáltató a piacon?! Búvóhely.eu – Ha van kivel, de nincs hol?! Búvóhely órákra!

Újabb szolgáltató a piacon?! Buvohely.eu – Ha van kivel, de nincs hol?! Búvóhely órákra!

A fenti cím kicsit csalóka, mivel egy új szolgáltatóról van szó, aki még sem új.

Ugye emlékeztek még az eddigi tesztjeink során legtöbb pontot elért lakásra a Kálvin téren (pontosabban a Magyar utcában)?! Nos, a szolgáltató eddig a http://lakasorakra.atw.hu/ oldalon hirdetett, illetve az említett site volt a hivatalos weboldala. Az oldal továbbra is elérhető, de az egyszerűbb elnevezés, valamint a könnyebb megjegyezhetőség kedvéért nevet váltott, és weboldalt is. Mostantól a http://buvohely.eu/ domain-en érhetjük el a szolgáltatást. A váltás, kimagasló design-al is párosult, ami jól tükrözi a cég színvonalát, valamint azt hogy biztosak lehetünk a kimagasló minőségben, és elbánásban!

Lakásaik elérhetőek a város több pontján: a Kálvin térnél, a Corvin Sétányon, a Mester utcánál egyaránt bérelhetünk búvóhelyet, vagy pár napos szállást.

Tehát ha a jövőben a partnereddel szívesen töltenél el kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét keresd az http://buvohely.eu/ -t!

Alacsony árak, kimagasló minőség!

Telefon: 06-30-319-8765

Szólj hozzá!

Címkék: búvóhely szoba órákra lakás órákra ha van kivel de nincs hol búvóhely órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra buvohely eu


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr932531310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása