Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Búvóhelyek Budapesten és vidéken!

Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken?! Szoba órákra?! Lakás pár órára?! Egy randikuckó?! Nem kell keresgélned! Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem ajánlanánk! :-)

Friss topikok

Linkblog

2013.05.02. 15:31 Bazsi2010

Búvóhely kiadók figyelem: Továbbra is lehet az oldalon hirdetni!

Ahogy korábban most is lehetőség van hirdetni a blogunkban (eddig banner csere volt csak). A félre értések elkerülése végett: akivel bannert cserélünk, illetve hirdet nálunk még nem lesz automatikusan „ajánlott szolgáltató”! Emaitt NE is keressen senki! Szeretnénk továbbra is objektívan szemlélni a lakás, szoba kiadókat. Van munkánk, fizetnek is érte. Szóval, nincs az a pénz. :-)


Többen kérdezték hogyan lehet felkerülni az oldalra?! Erre több lehetőség is van:

- Mint vendég ajánlhatsz egy helyet. (ingyenes)

- Mint szolgáltató ajánlhatod az általad üzemeltetett búvóhelyet, apartmant, panziót, vendégházat stb. A lényeg hogy pár órára is igénybe lehessen venni. (ingyenes)

- Szponzorált hirdetés (ennek természetesen van díja is), erről érdeklődj e-mailben:

szobaorakrablog@gmail.com

Kérdés: - Miért jó ha szponzorált hirdető leszek, ha még fizetek is?!

Válasz: - Míg szolgáltatóként (vagy vendégként) csak egyszer ajánlhatsz be egy helyet (ami egyszer jelenik meg az oldalon), addig szponzoráltként bekerül a búvóhelyed az állandó friss ajánlatok közzé. Fontos: Aki hirdet nálunk még nem lesz automatikusan „ajánlott szolgáltató”!

2 komment

Címkék: vendégház panzió búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra


A bejegyzés trackback címe:

https://szobaorakra.blog.hu/api/trackback/id/tr965019743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Franz188 2013.05.03. 19:28:03

A Margit hídnál ajánlok egy jól felszerelt, barátságos kis lakást pároknak. Kulturált környék, zárt lépcsőház. 1-2 órára 3500, 3-4 órára 5000 Ft, egy teljes napra (12-24 órára) 11000 Ft. Telefonon lehet bejelentkezni: 30/648-2950. Üdvözlettel: a bérbeadó.

Bazsi2010 2013.05.06. 09:53:19

@Franz188: Kedves Franz! Kérlek adj egy honlap címet ahol megtekinthetjük az általad üzemeltetett apartman adatait és betesszük az ajánlatok közzé. Ne kommentbe írj! Köszönjük!
süti beállítások módosítása